Newsletter
Vreau să aflu noutăţile şi promoţiile
 
Ecomagazin - Stirile de mediu

Despre noi

Am deschis acest magazin online din dorinţa de a da şi mămicilor de la noi din ţară posibilitatea de o oferi micuţilor lor îngrijirea naturală şi sănătoasă de care se bucură alţi copii. Odată cu progresele tehnologice înregistrate de societate au apărut şi aceste substanţe folosite în agricultură şi în industria produselor de îngrijire corporală care permit producerea în masă de bunuri de larg consum şi alimente care însă nu sunt foarte sănătoase, mai ales pentru organismele mici şi pure ale piticilor noştri. Copilaşii sunt mult mai vulnerabili la pesticide şi conservanţi decât noi, oamenii mari, deoarece sistemul lor digestiv şi aparatul renal nu sunt pe deplin dezvoltate pentru a putea înlătura substanţele dăunătoare din organism.


Carnea bio, ouăle şi produsele lactate bio sunt obţinute de la animale cărora nu li s-au administrat hormoni de creştere, iar în hrana acestora nu s-au regăsit concentratele furajere. Fructele şi legumele bio sunt obţinute fără a se feritiliza solul cu îngrăşăminte chimice, fără ajutorul pesticidelor, al bioenergiei sau radiaţiilor ionice. Cu alte cuvinte, alimentele bio sunt obţinute aşa cum o făceau şi o fac încă bunicii noştri la ţară, fără să ştie prea multe despre pesticide, îngrăşăminte chimice sau concentrate furajere.


Borcănelele cu mâncare pentru copii conţin doar ingrediente naturale, fructe, legume şi carne bio, fără coloranţi, conservanţi sau emulgatori. Produsele de îngrijire corporală conţin extracte de plante şi alte substanţe active naturale, fără parabeni sau parfumuri.


Vă oferim prin magazinul nostru cea mai largă gamă de produse alimentare pentru bebeluşi (cea mai diversificată gamă de mărci, incluzând Hipp, Organix, Topfer, Babybio şi Babynat, acestea două din urmă fiind produse noi pe piaţa românească). De asemenea, vă oferim şi o gamă largă de produse de îngrijire corporală (Essential Care, Bentley Organic, Earth Friendly Baby, Green People, Badger). Veţi regăsi şi câteva produse pentru femei însărcinate şi pentru mămici, căci şi ele trebuie să fie sănătoase să aibă grijă de micuţii lor.


Vă aşteptăm cu drag în magazin şi sperăm că am contribuit şi noi puţin la sănătatea şi fericirea micuţilor voştri.


Site-ul Bioteca este proprietatea SC Bioteca pentru copii SRL

CIF 270131850
Nr. înreg. J40/5651/2010
Adresa sediu social:
Str. Eufrosina Popescu nr. 54, bl 37A+B
Sc. B, et. 9, ap. 81
Bucuresti sect. 3

IBAN: RO21INGB0000999901985250
ING Office Dristor

 
Coşul cu bunătăţi: 0,00 lei