Newsletter
Vreau să aflu noutăţile şi promoţiile
 
Ecomagazin - Stirile de mediu

Costum întreg din lână merinos, mărimea 3-12/18 luni, diverse culori

 
Costum întreg din lână merinos, mărimea 3-12/18 luni, diverse culori
Costum întreg din lână merinos, mărimea 3-12/18 luni, diverse culori
Cod: MAM06

Costum întreg din material natural 100% - lână merinos foare moale și fină.

- foarte practic deoarece are un fermoar lung ce permite îmbrăcarea mai rapidă
- poate fi purtat mai multe luni datorită manșetelor de la mâini și picioare care pot fi îndoite
- datorită elasticității lânii poate fi purtat și peste scutecele lavabile
- cureaua poate fi ajustată sau chiar detașată

Lâna merinos permite pielii să respire (umezeala se evaporă), acest lucru ajutând la menținerea unei temperaturi optime la nivelul pielii. Lanolina conferă lânii rezistență la apă și puterea de a se auto-curăța, astfel că, datorită proprietăților anti-bacteriene, pantalonașii nu trebuie spălați după fiecare purtare, de multe ori fiind suficientă o aerisire. 

Lâna Merinos este foarte moale, confortabilă, respiră, dar în acealași timp izolează foarte bine. Pentru hainele copiilor, este una dintre cele mai bune fibre naturale, fiind deosebit de importantă pentru bebeluși, deoarece ajută la reglarea temperaturii corpului. În sezonul rece, numeroasele buzunare dintre fibrele de lână ajută la menținerea căldurii organismului și ajută aerul cald să circule liber aproape de pielea copilului.

Îmbrăcămintea din lână este perfectă pentru orice sezon, este unică în modul în care face față fluctuațiilor de temperatură ale corpului și în modul în care ajută organismul să mențină o temperatură cât mai constantă.

Spălare: se poate spăla de mână sau la mașină pe programul de rufe delicate. Este recomandată folosirea unui detergent special pentru lână și rufe delicate. Pentru ca lâna să își păstreze proprietățile, elasticitatea și rezistența este bine ca odată la 3-4 spălări să tratați costumașul cu lanolină.  

 
 
Producător: Many Months
Aleg culoarea
Preţ vechi: 299 lei
Preţ nou: 239,20 lei
 
Iau pentru bebe
 
 
Coşul cu bunătăţi: 0,00 lei