Newsletter
Vreau să aflu noutăţile şi promoţiile
 
Ecomagazin - Stirile de mediu

Scutec lavabil GroVia - chiloţel impermeabil cu arici (fără insert) Funfair

 
Scutec lavabil GroVia - chiloţel impermeabil cu arici (fără insert) Funfair
Cod: GR041

Chiloţel exterior impermeabil mărime unică, ce nu lasă umezeala să treacă, dar permite aerului să circule, lăsând pielea să respire. Are o căptuşeală moale în interior ce menţine umiditatea în partea absorbantă a scutecului, evitând scurgerile. Datorită sistemului inteligent de reglare prin capse şi scai se mulează foarte bine pe burtica micuţului şi se adaptează greutăţii şi morfologiei bebeluşului de la 4 kg până 16 kg sau până când copilașul învață să folosească oliţa.

 

Inserturile absorbante din bumbac trebuie achiziţionate separat - ele se vând în pachete de 2 bucăţi. Opţional, puteţi achiziţiona şi boostere (vândute în pachete de câte 2 bucăţi) pentru o absorbţie suplimentară noaptea sau când plecaţi la drum.

Deoarece insertul absorbant din bumbac are un strat impermeabil la bază, chiloţelul exterior de protecţie poate fi utilizat de 2 - 3 ori fără a fi spălat dacă nu se murdăreşte, fiind suficient să schimbaţi doar insertul. Puteţi să îl ştergeţi doar cu o cârpă şi să îl aerisiţi puţin. Puteţi folosi prin rotaţie 4 – 5 chiloţei pe zi, doar de atâţia aveţi nevoie.

Pentru a nu se lipi de celelalte rufe în maşina de spălat, scaiul se repliază în interior în locul special conceput.  

 

Pentru mai multe detalii și pentru instrucțiuni de folosire faceți click aici.

 

Pentru a vedea o descriere în imagini şi cum se schimbă copilul click aici

 
 
Categoria de vârstă: De la naştere
 
Producător: GroVia
Preţ: 72,90 lei
 
Iau pentru bebe
 
 
Coşul cu bunătăţi: 0,00 lei